Wczoraj uporządkowaliśmy cmentarz żydowski w Czarnym Dunajcu. Dziękujemy wszystkim za pracę i wspólne chwile Co bardzo istotne coraz częściej towarzyszą nam młodzi ludzie. Czas urlopowy a mimo to byliście z nami dla Nich Dziękujemy:
Benia Ania Damian Mazur, @Michał Szaflarski (tradycja jest kontynuowana) Bogusław Pachniowski, Przemyslaw Lewandowski (ekipa KOD NT), Jagna Bukowska-Ziółko z Frankiem i Krolem, Anna Staszel, Małgorzata Głowacz, Grzegorz Głowacz, Wojtek Glowacz, Łukasz Zawiślak (dziękuję za zbiórkę urodzinową na rzecz naszej fundacji),Sebastian Kucharski, Marta Osadzińska, Katarzyna Bobrowska z synem dziękujemy za odwiedziny Dorota Drewniacka,Malwina i Kacper Szweda oraz odwiedzającym cmentarz w trakcie naszych porządków.
Specjalne podziękowania dla Jana Głąbińskiego kolejny raz dzięki Twojemu wielkiemu sercu wolontariusze mieli ciepłe posiłki i mase energii do pracy dziękujemy!!!
P.S foto Jagna Bukowska Ziółko. Na zdjęciu nie ma wszystkich ale i tak, że ta fota się udała, że zebraliśmy się to cud . Zazwyczaj po pracach okazuje się, że nie zrobiliśmy zdjęcia

Porządki w Czarnym Dunajcu

24 lipca 2021