Our work on the list of names has been finalised.
My special thanks go to Karolina Panz for the completion of this difficult and important task. She truly deserves great respect, as it was a great challenge, one that demanded great commitment and arduous work.
Let me also thank our volunteers from Nowy Targ for their assistance in calculating the age of the victims.
There will be six panels like the one in the photograph. The stonemasons we have been cooperating with on all our projects are facing a challenge now. Keep your fingers crossed for their work!
More details about the list will appear soon.

We will commemorate 2,861 victims by name!

Prace nad listą zostały zakończone. Dziękuję Karolina Panz za tą trudną i ważną pracę wielki szacunek. To było wielkie wyzwanie. Wymagające wielkiego zaangażowania i tytanicznej pracy. Dziękuję wolontariuszom LNL z Nowego Targu za pomoc w obliczaniu wieku ofiar. Takich tablic jak na zdjęciu będzie 6 . Teraz wyzwanie przed firmą kamieniarską, z którą przy każdym projekcie pracujemy. Trzymajcie kciuki za dalsze prace!! Więcej szczegółów o liście już wkrótce.

Upamiętnimy z imienia i nazwiska 2861 ofiar.

17 października 2021